Geboortekaartje ontwerpen

Het geweldige moment: de bevestiging dat je zwanger bent. Misschien nog wel mooier: het vertellen aan je partner. Wat gebeurt er in die buik? Googlen, apps installeren, afspraken, echo’s, dan na 12 weken eindelijk het moment dat je het aan vrienden mag vertellen. Hoe gaat de kinderkamer eruit zien? Schilderen, shoppen en alvast de box in de woonkamer. Je telt de dagen af, leeft toe naar het moment en dan komt eindelijk die dag in zicht dat je het aan de wereld mag vertellen!

Tijd om een geboortekaartje te sturen. Maar wat voor kaartje gaat het worden? Kies je voor een standaard kaartje, of laat je een geboortekaartje ontwerpen? Niks zo speciaal als de geboorte van je (eerste) kind. Een eigen en uniek geboortekaartje ontwerpen hoort daar eigenlijk wel bij, maar is dat niet veel duurder?

Geboortekaartje ontwerpen goedkoper dan standaard kaart

Geloof het of niet, maar een geboortekaartje ontwerpen is niet altijd duurder dan een standaard kaartje. Sterker nog vaak is het nog goedkoper ook. Er zijn veel sites die standaard geboortekaartjes aanbieden voor een vaste prijs per kaartje. Hier zit het design, het drukken en de winst in de prijs. De prijs per kaartje is daardoor veel hoger dan de normale drukkosten. Als je het geboortekaartje laat ontwerpen, betaal je voor het design, maar zijn de drukkosten veel lager. Voor je het weet haalt dit de prijs van standaard kaartjes in. Maar dan heb je wel je eigen ontwerp! Je moet er toch niet aan denken dat je ergens hetzelfde geboortekaartje ziet hangen, maar met een andere naam erop?

Precies het geboortekaartje dat bij jullie past

Een geboortekaartje is heel persoonlijk. Om een kaartje te ontwerpen dat helemaal bij jullie past, beginnen we met een persoonlijk gesprek. Hebben jullie al ideeën over het geboortekaartje? Een bepaalde stijl en welk formaat? Glimmend, mat, gevouwen? Als we een goed beeld hebben gaan we brainstormen en een uniek geboortekaartje ontwerpen. Voor je het weet ontvang je het eerste concept met jullie eigen geboortekaartje. Direct verkocht, of nog wat aanpassingen, laat het ons weten. Als jullie helemaal tevreden zijn, is het wachten op de grote dag. Laat ons het gewicht, grootte, tijd etc. weten en wij regelen alles met de drukker. Hier heb je geen omkijken naar. binnen 2 dagen staat de bezorger al met een pakket voor de deur en jij weet wat erin zit. Verheugd neem je hem aan en weet niet hoe snel je het open moet maken. Je haalt het eerste geboortekaartje eruit. In het echt is hij nog mooier. Klaar om de wereld het nieuws te sturen!

Je eigen, persoonlijke geboortekaartje ontwerpen? Bel direct 06 10 94 26 88 of stuur ons een bericht en zorg voor een geweldige aankondiging van het nieuws.

Stuur ons een berichtje