Grafisch Ontwerp

Grafisch ontwerp

Een grafisch ontwerper bepaalt de vormgeving van een product. Denk hierbij aan de layout van bijvoorbeeld een logo, visitekaartjes, magazines, flyers, geboortekaartjes en nog veel meer. Een grafisch ontwerper houdt zich bezig met verschillende aspecten om tot een goed en krachtig ontwerp te komen, denk hierbij aan de lay-out (indeling), de typografie (lettersoorten, -groottes, kolombreedte, regelafstand, e.d.), het kleurgebruik en de illustraties en foto\’s.

Waarom design zo belangrijk is

Een eerste indruk maakt u maar één keer, een krachtig en herkenbaar ontwerp is daarom zeer belangrijk. In de eerste plaats biedt design het vermogen om je te onderscheiden van concurrenten. Een goed design (zowel hoe het eruit ziet, als hoe goed het werkt) is in veel gevallen voor consumenten de doorslaggevende factor om te kiezen voor je product. Wat uw business ook is, het gaat om UW bedrijf en het is een directe weerspiegeling van u en uw passie. Net zoals de dienst of het product dat u aanbiedt, wilt u dat de marketing en de manier waarop je onderneming naar buiten komt, er op en top uitziet en dat het de klanten aantrekt die jij wilt hebben? De juiste vormgever zal de identiteit van uw bedrijf én de boodschap succesvol uitzenden en u een trots gevoel geven.

Wat kunt u verstaan onder grafisch ontwerp?

Logo Design

Uw logo is het gezicht van uw bedrijf of onderneming. Een sterk en herkenbaar logo straalt professionaliteit uit.

Visitekaartjes

Een eerste indruk laat je maar één keer achter! Val echt op en laat prachtige visitekaartjes ontwerpen en bedrukken.

Briefpapier

Briefpapier is een belangrijke drager van je huisstijl. Het geeft een eerste indruk van je bedrijf en die kun je maar één keer maken.

Brochures

Laat een prachtige brochure door ons ontwerpen. Ideaal voor productcatalogi, personeelsbladen of klantmagazines.

Posters

Opvallen? Posters zijn de ideale media-uiting voor aandacht voor je bedrijf, een actie of evenement?

Ansichtkaarten

Wilt u het eens persoonlijk aanpakken? Laat dan ansichtkaarten bedrukken met een uniek ontwerp!

Werkwijze

Onderzoek

Onder het genot van een lekkere kop koffie brengen wij uw wensen in kaart. Op basis van dit gesprek starten wij met het ontwerpen van uw nieuwe logo en/of huisstijl.

Ontwerp

Als wij uw ontwerp klaar hebben en het door u is goedgekeurd zetten wij de laatste puntjes op de “i” en worden de bestanden naar de drukker verstuurd.

Oplevering

Al het drukwerk word netjes bij u op locatie afgeleverd en overige bestanden zoals bijvoorbeeld logo’s worden als .eps, pdf en jpg aangeleverd.