Webdesign

Website laten maken

Een professionele website laten maken? Dan zit u hier goed. Freshional ontwerpt, bedenkt en ontwikkelt prachtige websites die precies uitstralen waar u als bedrijf of ondernemer voor staat. Tegenwoordig leven we in een tijdperk waar bijna alles digitaal gaat. Denk hierbij aan online winkelen, online je boodschappen doen en online betalen. Daarom kan je als bedrijf of zelfstandige eigenlijk niet achterblijven met een goed doordachte website die er prachtig uitziet en perfect werkt. Freshional is ontstaan uit liefde voor krachtige designs en gebruiksvriendelijke producten. Ons doel is eigenlijk heel simpel, als u een website bij ons laat maken zorgen wij voor een geweldige online ervaring die uw (potentiële) klanten wegblaast en stiekem een grote glimlach op hun gezicht tovert.

Voordelen van een website laten maken bij Freshional

Fris en uniek design

Uw website wordt helemaal in uw huisstijl ontworpen en gerealiseerd, want herkenbaarheid is heel belangrijk, ook online!

WordPress website laten maken

Bij ons een professionele website laten maken? Dan kun je via een duidelijke CMS systeem je website daarna eenvoudig zelf bijhouden en updaten! Wel zo makkelijk.

Website goed vindbaar in google

Hoe mooi uw product/dienst ook is, uw klanten moeten u wel kunnen vinden. Freshional zorgt ervoor dat uw website goed gevonden wordt.

Passie en perfectie

Door onze liefde voor het vak zetten wij graag die extra stap die nodig is om uw website er net even wat professioneler en beter uit te laten zien.

Responsive

Responsive website laten maken? Of uw website nou op een smartphone, tablet of laptop word geopend, uw website zal er altijd geweldig uitzien!

Statistieken van uw website

Door Google Analytics aan uw website te koppelen, kunt u op elk moment van de dag bijhouden hoeveel mensen uw website bezoeken.

Trends en ontwikkelingen

Wij zijn dagelijks bezig met trends en ontwikkelingen zodat uw website is voorzien van de meest recente vormgeving en technieken.

Onze visie

Een website laten maken is een grote stap. Wij willen dat u als klant altijd tevreden bent, dat doen wij door snel en accuraat te reageren, goede producten te leveren en altijd voor u klaar te staan.

Eerlijke prijs

Door gebruik te maken van het CMS systeem WordPress, kunnen wij voor een hele goede prijs voor u een geweldige website maken.

Werkwijze

Voortraject

Een website laten maken bij Freshional begint altijd met een lekkere kop koffie en een goed gesprek. Op basis van dit gesprek worden uw wensen uitgewerkt en starten wij met het bedenken van een concept voor uw nieuwe website.

Ontwerp

Als wij het ontwerp van uw website klaar hebben en het door u is goedgekeurd gaan wij aan de slag met de realisatie van uw website. Ondertussen word u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Oplevering

Als uw website af is, lopen wij samen met u nog een keer de hele website door. Als alles door u is goedgekeurd lanceren wij uw nieuwe website online!